Over ons

Wij zijn een groep mensen en bedrijven die kunnen spuitgieten, 3D-printen en/of lasersnijden. Kortom wij zijn de Makers. Wij hebben de handen ineen geslagen om dienstverlenend Nederland te voorzien van gelaatsschermen en andere hulpmiddelen in de strijd tegen corona. Alles wat wij maken is in Nederland geproduceerd: “Proudly produced in the Netherlands”

ORGANISATIE & PERS

DE MAKERS:

PARTNERS:

“Wij maken het 3D-printen makkelijk en toegankelijk voor scholen en bedrijven.”

 “Wij kunnen voor u hout, kunststoffen en non-ferro metalen verspanen op een CNC gestuurde portaalfrees. Ook het graveren van allerlei soorten plaatmateriaal met een laser behoort tot de mogelijkheden.”

“Dutchy is een èchte desktop 3D printer. Misschien wel één van de weinigen: stiller, compacter, handzamer en uiterst stabiel. Maar laat je niet misleiden door zijn kleine voorkomen, Dutchy heeft namelijk een volwaardig bouwvolume en gaat dus zeer efficiënt om met zijn ruimte. Ontwikkeld vanuit de filosofie van het onderwijs: degelijk, draagbaar, intuïtief en vrijwel onderhoudsvrij. “

 “My name is Brian, and I am the 3D Print Creator.
On my YouTube channel, it’s all about 3D printing and laser engraving and cutting. These are the things that I like and that I like to make videos about.”

Engineering en 3D printen van zéér sterke kunststof onderdelen

“MakerPoint helpt organisaties bij het toepassen van Digital Fabrication oplossingen. Dit doen we door het leveren van digitale productietechnieken zoals Additive Manufacturing/3D printing, 3D scanning en 3D ontwerp, en door het leveren van hardware, software, materialen, trainingen, onderhoud en reparaties voor deze technologieën.”

“IT en 3D in de juiste handen maakt het leven een heel stuk leuker en makkelijker” Dit is de filosofie van Casa Solutions. Wij zorgen zoals de naam al zegt voor totaal-oplossingen voor “huiselijke”, verenigings en MKB toepassingen. Dus van concept en idee vorming naar technische realisatie tot aan implementatie en ondersteuning in gebruik.

 Bij 3DshopNL zorgen we er elke dag weer voor dat bedrijven zonder gedoe met additive manufacturing aan de slag kunnen gaan om mooie producten te ontwikkelen.

Dankzij onze gezamenlijke passie voor technologie, neus voor innovatie en nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen van 3D printen, staan we nooit stil. We streven naar het beste resultaat en de meest passende oplossing voor jouw bedrijf.”

 “Scholengemeenschap Lelystad (SGL) is een school voor voortgezet onderwijs in Lelystad voor lwoo, vmbo (basis, kader en theoretische leerweg), havo en vwo. Bij ons technasium hebben wij uiteraard 3D-printers en deze hebben wij ter beschikking gesteld voor dit initiatief.”

 “The Blackbelt 3D printer is a new type of 3D printer using fused filament fabrication (FFF) in combination with innovative belt technology. Printing on a belt (patent pending) provides new possibilities like long prints, printing horizontal overhangs without support and producing series production of the same or individual parts..”

 “Als onafhankelijk non-profit platform is Flam3D er voor alle belanghebbenden die actief zijn in 3D-printing. We verenigen, vertegenwoordigen en ondersteunen bedrijven, onderzoeksinstellingen, overheden en geïnteresseerden”